mystreetfashion.blogg.se

hej, dehär är joanna. Jag bloggar mest om mode men lite annat också, jag älskar att göra om kläder, dansa, sjunga och rita.

exo för high cut magazine

Kategori: fashion

loking goood, spec chanyeol som är min favis (första bilden och några andra)
                   
                   
 
                   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYTT INNE

Kategori: fashion

Idag fick jag tag på en keps som jag läänge velat ha från The Hundreds, en tröja från undefeated, en t-shirt från weekday och en bandana från carlings :D köpte ett halsband i torsdags (tror jag) som jag glömde visa förut också. Är jätte nöjd med alla köp, spec kepsen och tröjan!
                                         
                                         
                                         
                             
 
 
 
 
 
 
 
 

doll like

Kategori: fashion

den här dock-looken kom jag på i sista minuten eftersom jag försov mig som fan imorse... blev bra iaf rätt så bra! Johanna var en söt räv idag också!











BWAHAHAHA

Kategori: random

melody hämtade ut sin sumodräkt idag, hilarious!! hon fick inte plats nånstans... hjulbent också
 
 

halloween

Kategori: fashion

idag var det halloween/ skräck tema och jag var dåra en skalle, Elvira var en fågelskrämmare och Mel var en militär. Jag blev jääte nöjs med sminket, det tog sin tid men det var verkligen värt det. Jag fick blickar av verkligen alla, as kul!
                                             
                                             
                                             
                          
                                       
                                       
                             
                                                    
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

idag och imorn

Kategori: fashion

det enda jag har att säga om idag var att det var en mindre lyckad mulan än förra året... ett vackert försökhär är iaf ett smakprov på hur jag kommer se ut imorn. har fortfarande lite svårt att bestämma kläder...
 

Curling mamma

Kategori: fashion

här är jag malin (vänster) och Elvira (höger), finare än någonsin, not. iaf så var det jätte kul att se hur alla klädde upp sig idag! själv så känner jag mig inte alls bekväm i den här stilen men det var kul åtminstone...


dag 2

Kategori: fashion

Idag är det andra dan på spiritweek. jag glömde ta kort igår, men det var inget spec ändå... meem senare idag kommer ni få se mig i snobb kläder för första gången!
imorn är det ju temat "sagornas värld" och jag hann inte fixa något nytt, så det får bli Mulan igen. hon är btw min favorit Disney karaktär.











några dar sen

Kategori: fashion

körde faktiskt en test omgång och mixade lite med olika färger. blev halvt nöjd, kunde varit bättre Men anticipate hur jag kommer se ut på torsdag, ska försöka göra mitt bästa!


vilken!?

Kategori: makeup m.m.

har kommit på en ny grej jag kan göra till på torsdag så nu har jag 2 olika designs jag kan välja mellan!! antingen blir det sugar skull eller en vanlig skalle.
Å andra sidan så kan man ju försöka göra någon slags blandning? what to do?!

whaaat

Kategori: musik

haha, asso jag är lite chockad och glad just nu och anledningen är att jag fick höra en låt med justin bieber där han rappar. låten heter Lolly med maejor Ali Ft. Juicy J och Justin Bieber. har alltid velat höra honom rappa i en låt och denna låten är faktist väldigt bra. as bra för att göra koreografi till. låten är ganska gammal men videon kom ut den 17 september. här är MV:n iaf

sugar skull

Kategori: random

Heej! är fett taggad inför spiritweek! kommer kanske måla ansiktet som en sugar skull nån av dagarna! (de kommer ifrån en mexikansk högtid.) såå jag köpte ansiktsfärg idag, och så kan jag blanda dem för att få olika färger!! köpte dem på panduro om nån annan vill köpa :D  
 
 

HooDiE

Kategori: fashion

finns inget skönare än en tjocktröja alltså...... uppdaterade mina örhängen idag, har haft på mig samma i typ mer än ett halvt år nu. sorry för skit kvaliten på bilderna men kan inte hitta batteriladdaren till min kamera... -__-

F*k NO

Kategori: fashion

nu har temana till spiritweek släppts och jag är kort sagt pissed! vad fan tänker elevkåren med?? de två första dagarna suger, det är flower power på måndan och hippsters vs Stureplan snobbar på tisdan, wtf!? kunde de inte kommit på något liite bättre......... (/#~#)/ ......... de två andra är däremot bra, sagornas värld och skräck.
nu är jag klar, hejdå.

colours

Kategori: fashion

hello, att matcha färger betyder inte bara att man ska matcha olika färger med varandra utan man kan hålla sig till en viss färgskala för en look.x idag var det var bootsen och tröjan för mig






snabbt mat tips!

Kategori: fashion

om ni har snabb nudlar hemma kan ni blanda i lite extra. jag har nämligen prövat att slänga i lite random grejer och det blev jätte gott! stek bara vilka grönsaker ni vill, helst med sallad och hasselnötter, och häll i soya, sen häller man det bara i nudlarna!!






idag och igår

Kategori: fashion



köpte nya vinterskor från CAT igår!


körde på extra chill look idag, fett skönt + att det är znyggt







I AM

Kategori: fashion

min look idag, allt svart utom tröjan.



gradient lips

Kategori: makeup m.m.

detta är en slags läpp sminkning som jag har använt ganska ofta på senaste tiden och man brukar vanligtvis se det på ulzzangs. jag har verkligen found a liking till detta och mina friends har frågat mig hur man gör så här är det!
först har vi mig här da
 
 
den här bilden tycker jag förklarar processen ganska bra:
innan man börjar kanske man vill avlägsna lite död hud på läpparna. då kan man ta en tandborste och gnugga lite försiktigt!
1: dutta på lite läpp balsam
2: lägg concealer all over
3: här brukar jag använda ett läppstift först för att färgen ska sitta längre
4: sen tar jag läppglans och så duttar man lite med fingertopparna så att färgen gradvis försvinner
5: detta är valfritt, men man kan också lägga lite extra färg utmed några av "rynkorna" man har på underläppen. man kan ifs lägga på överläppen om man vill. det blir som en liten extra cool effekt :)
                                                    
 
 
 
 
 

klippe klipp

Kategori: fashion

fick lust att klippa kort igen! först och främst så sög jag på att styla hår förra gången jag hade kort och för det andra så var det fett skööööönt!! förr eller senare kommer jag säkert klippa mig, det skulle inte förvåna mig.
 
                                      
 
 
 

fashion killa

Kategori: fashion

här är videon jag skrev att jag skulle visa förut med asap rocky och rihanna!

awezomeness

Kategori: fashion

jag och fiina Johanna idag!! diggade hennes tröja idag alltså

öva öva öva

Kategori: dance

jaaa!! lyckades lyfta upp båda beneen!! nize. det är inte lätt kan jag säga! det är också lätt att placera armen fel eftersom armbågen ska vara på ett specifikt ställe i midjan. och sen så gäller det att jämna ut vikten och hitta en balanspunkt så att man kan vara stilla. och detta lyckades jag med, mwahahaha!! men det är absolut inte perfekt än, måste fortsätta öva öva öva!
fan vad fult att min fot är halft flexad och att mitt ben är spik rakt upp........... balett instinkterna kanske fortfarande sitter kvar lite :/
 
 
 

street - everyday chic

Kategori: fashion

mina feels idag sa till mig att ha på mig mina stört sirisa harem byxor, så det blev dem helt enkelt. Mel hittade också sin long forgotten jacka som är fett fazion nu.
 
 

be openminded, f**k stereotypes

Kategori: musik

promenad

Kategori: fashion

gick ut på en promenad med mamma efter att pappa tvingade mig. han sa " du ligger som potatis i ditt rum hela tiden" . det är sant, men jag gillar tyvärr inte promenader. jag är en ganska lat person när det kommer till lediga dagar



målade iaf naglarna för första gången på hundra år. btw tycker jag att vitt är en av de snyggaste färgerna man kan ha på naglarna


6 foot 7 foot

Kategori: dance

dahär killarna kan ett och annat alltså!! koreografin är gjord av jabbawockeez, det är jag iaf rätt säker på...

-

Kategori: fashion

make'em stand in your shadow, it's your time to shine.


black hat

Kategori: fashion

hade på mig min svarta hatt idag som jag köpte i Turkiet, love it. Blev också mer färg idag.




bangtan

Kategori: fashion

hello!! min outfit idag var inspirerad av bts (bangtan). min favorit kpop grupp! (bangtan betyder bulletproof på koreanska)








kontrast

Kategori: fashion

idag och igår i svart vitt














bling

Kategori: fashion

köpte ett halsband idag och när jag kom hem såg jag att en av finiz grupperna har på sig ett nästan likadant smycke


kekeke


dat fashion, asian pretty face

Kategori: fashion























puhh