mystreetfashion.blogg.se

hej, dehär är joanna. Jag bloggar mest om mode men lite annat också, jag älskar att göra om kläder, dansa, sjunga och rita.

youtuube

Kategori: random

hittade den här killen när jag sökte runt på youtube och tyckte han var fett rolig och väldigt straight forward! :P

senaste tiden

Kategori: fashion

                                          
                                                            
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

komplex

Kategori: Allmänt

alla har något slags komplex, eller har jag fel? just en av dem är väldigt återkommande och det är näsan. alla klagar alltid på sin näsa i tystnad eller out loud. det finns inte heller någon slags ultimat näsa... om det skulle funnits en så skulle den ändå inte passa allas ansikten. jag själv klagar alltid på min näsa. jag och syrran brukar skoja om hur fula vi är och så garvar vi. Egentligen så är det ganska jobbigt, men det kan vara kul att skratta bort det ibland. om man nu tänker efter så låter responsen man får av sitt klagande ungefär såhär, "det är inte alls så illa som du tror" och sen brukar man lägga till "min är värre".
 
nu för tiden finns plastikoperationer och många undergår dem. personligen har jag inget emot det alls. om man nu inte trivs med sin näsa har man all rätt att ändra på det. och om nu människor tycker man har låg självkänsla för att man gör det så är det sant. därför tycker inte jag man ska gå runt med någonting som tär på en hela tiden bara för att samhället tycker det är "onaturligt". i sånna fall skulle vi inte fixa naglarna, gå ner i vikt eller ha smink på oss. det jag försöker komma till är att man alltid kan jobba på sin självkänsla men man ska aldrig ljuga för sig själv att man mår bra av något eller inte bryr sig. Då sprids de falska känslorna och alla tror att du mår bra när du i själva fallet kommer hem efter jobbet eller skolan och inte alls mår så bra psykiskt. det här gäller inte bara näsan utan praktiskt taget allt. om man inte mår bra av nåt så fixar man det. I fallet med näsan så är det att jobba på självkänslan och lära sig gilla den eller operera.
nu är inte jag något psykolog men det är såhär jag har uppfattat det.
 
först och främst tycker jag man ska välja det minst smärtsamma.. jag börjar lära mig att min näsa inte är så gigantisk som jag alltid trott. den är ett av mina karaktäristiska ansiktsdrag och den gör mig unik. därför kan jag nu lägga upp en sånär bild utan något större problem. för några år sen hade jag aldrig kunnat göra det. men alla är ju inte perfekta så jag har ju tänk på hur det skulle sett ut om jag opererade, senast idag. vem fan har inte gjort det...
                    
                                
                                
 
 
 
 
 
 

john legend

Kategori: musik

john legend.... så sjukt bra sångare med en av de vackraste rösterna. jag var fast när jag hörde hans låt "Save room" för några år sen. och för inte så länge sen kom han ut med den här låten. texten gör en gråtfärdig, så jädra bra skriven!!
 

ryckningar

Kategori: fashion

har hittat en hemsida med alla mina typ frickin dröm klädeeeerrr!! givenchy, KTZ, giuseppe zanotti (sneakers!), kenzo, rick owens, alexander wang, balmain (!!!!)
detta är ett par rick owens sneakers jag vill ha FÖR I **@#!
 
 
frickin givenchy
 
fickin kenzo
 
frickin KTZ
I´m out
 
 
 
 
 
 
 
 

ny frissa

Kategori: fashion

lite bilder sen jag klippte mig!! klippte mig på elace academy, hos cecilia, blev asss nöjd!
                                                  
                                                  

                                                 
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miracles in December

Kategori: fashion

EXO kom ut med sin nya jul låt idag och det är en av de vackraste låtarna jag hört. Efter femte gången jag tittade på den fick jag en tår eller två.