mystreetfashion.blogg.se

hej, dehär är joanna. Jag bloggar mest om mode men lite annat också, jag älskar att göra om kläder, dansa, sjunga och rita.

köpte nya smycken igen...

Kategori: fashion






zmycken

Kategori: fashion

lessen för min extrema seghet med att uppdatera... Aja, jag var på en hemmafest/smyckes fest i fredags och det var riktigt kul! fick träffa nya människor och självklart, köpa smycken! det är en familjekompis som gör smyckena, de är sjukt fina och egna! jag älskar att de är oregelbundna och osymmetriska. detta är de jag köpte. mina favis färger är grön och lila, så de var passande :P


alltså en ring, ett par örhängen och ett armband! hennes märke heter alltså swesna och man kan köpa hennes grejor online också på swesnaletjewels.com!



egen företagare

Kategori: fashion

tjena allihopa, jag har startat ett eget företag som kommer vara till och med den 19 juli! Det jag gör är att jag tar in kläder från kunder, kan vara gamla eller bara tråkiga plagg, och gör om dem efter kundens önskan. Det jag främst utför är handgjorda tryck och det kan vara nästan vad som helst! Det är bara att säga vad man vill ha så skickar jag en skiss som godkänns av kunden. jag gör också saker som att sy in kläder eller kortar ner plagg och dekorerar! jag fixar gärna till kepsar också!
För mer info så kan ni följa min instagram "xxjcandyxx"!! och tveka absolut inte att kontakta mig via min mail: [email protected]
 

här är några eempel på egna plagg jag har gjort om!
 

 
bra att nämna är också att jag inte sytt den här jackan utan bytt ut ärmen och laggt till ett jeans stycke på ryggen.